Nyrkkeilymaailma kuohuaa 0 289

Lauantain Showtimen nyrkkeilyn mestaruuskilpailussa ilmoitettiin, että Showtime lopettaa vuoden 17. joulukuuta WBA:n kevyenpainoluoman eliminointiotteluun Michel “La Zarza Ali” Rivera (24-0, 14 KO:ta) vs.Frank “The Ghost” Martin (16-0, 12 KO:ta). Rivera on tällä hetkellä WBA:n #2, IBF:n #6, WBO:n #10 ja WBC:n #12, kun taas Martin on WBA:n #10.

ProBox TV ilmoitti, että 2. joulukuuta Plant Cityssä Floridassa sijaitsevassa ProBox TV -tapahtumakeskuksessa järjestettävä tapahtumassa ottelee kiinnostava kaarti ottelijoita: WBO:n alemman raskaansarjan #10 “Bulletproof” Brandon Glanton (17-0, 14 KO:ta) ja WBO:n #6 David “The Great White” Light (19-0, 12 KO:ta).

WBO:n mestaruuskomitea on pyytänyt mestareita Jessie “Bam” Rodriguez ja Cristian Gonzalez aloittamaan keskustelun ottelusta vapaasta WBO:n höyhensarjan tittelille. Jos diiliin ei päästä ennen 14. marraskuuta, astuu voimaan ”purse bid”.

Minimissään hyväksytty tarjous on 80 000 dollaria. Vyö kuului aiemmin Junto Nakatanille, joka siirtyi seuraavaan painoluokkaan. 

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Editor Picks