Islam Makhachev kertoo kohtaamisesta ’lyhyen’ Alexander Volkanovskin kanssa ennen UFC 280 -tapahtumaa 0 8802

Islam Makhachev tuskin viettää paljoa aikaa miettien UFC:n höyhensarjan mestaria Alexander Volkanovski, mutta se saattaa olla muuttumassa lähiaikoina. 

Valmistautuessaan kohtaamaan Charles Oliveiran UFC 280:ssa Makhachev, jolla on tällä hetkellä meneillään 10 ottelun voittoputki, tietää, että jos mikään menee vikaan ennen ottelua, Volkanovski tulee olemaan korvaavana vastustajana. Lisäksi UFC:n johtaja Dana White on sanonut, että kävisi järkeen, että Volkanovskilla olisi tilaisuus tittelin voittoon riippumatta siitä mitä lauantain tapahtuu.

“Rehellisesti sanottuna tapasin Volkanovskin alakerrassa – hän on lyhyt mies,” Makhachev sanoi UFC 280:n mediapäivänä. “Kysyin häneltä, miksi hänen täytyy pudottaa painoa. Jos voitan Volkanovskin, ihmiset tulevat sanomaan, että [voitin pienemmän vastustajan], mutta ihmiset puhuvat aina.”

Tämä tarkoittaa, että teknisesti puhuttaessa UFC 280:ssa on saatavilla vapaa titteli, vaikka Makhachev näkee Oliveiran edelleen mestarina, tosin ei ehkäpä maailman parhaana.  

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Editor Picks