NELJÄS GRAND PRIX -VOITTO ZAGREBISSÄ KRISZTIAN TOTHILLE 0 332

Krisztian Toth (HUN) saapui Zagrebiin ykkösenä ja hän on ollut maailman rankingin parhaimmistoa jo pidemmän aikaa. Toth nähtiin ensimmäisen kerran World Judo Tourilla vuonna 2011, kun hän oli vain teini-ikäinen. Meidän on kuitenkin pakko mainita, että hän on alkanut selkeästi hidastua. Hän on Judoka, joka voi otella ketä vain vastaan ja milloin vain. Hän on edelleen yksi säännöllisesti mitalleja voittavista judokoista.  

Hän voitti olympiapronssin vuonna 2021. Vuonna 2014 hän voitti juniorien maailman kullan ja seniorien maailman hopean. Lisäksi hän on voittanut mitalleja 15 kertaa grand prix -tapahtumissa, joihin hän on osallistunut 23 kertaa, ja 13 mitallia grand slam -tapahtumissa, joihin hän on osallistunut 24 kertaa. Hänellä on myös mestarikisojen hopea. Tothia vastaan ottelussa täytyy aina olla tietoinen siitä, että tilastot ovat hänen puolellaan. Vaikka vastustaja osaisi odottaa hänen tokui-wazaansa ja ottelutyyliään, ei se silti takaa voittoa. Toth osaa tehdä itselleen tilaa ottelussa kuin ottelussa. 

Lopulta Toth vei voiton kolmannen shidon kautta Zgankilta. Hän kommentoi asiaa jälkikäteen sanomalla: “Me tunnemme toisemme hyvin, koska olemme otelleet 18 tai 20 kertaa World Judo Tourilla. Vuonna 2010 Zagrebin nuorten Euroopan Cupin finaali oli ensimmäinen ottelumme. Siitä on 13 vuotta. Meistä kumpikin tietää, mitä odottaa toisen otteelta ja niin uskon, että olin vain hieman paremmassa kunnossa tänään. Niin pieni ero. Hän on mahtava tyyppi ja mahtava judoka.” 

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Editor Picks