Dustin Poirier vs. Michael Chandler koko ottelun arvio | UFC 281 0 423

Ultimate Fighting Championshipin (UFC) kevytsarjan Dustin Poirier ja Michael Chandler kohtaavat sodassa tänä viikonloppuna (lauantai, 12. marraskuuta, 2022) UFC 281:ssa New Yorkin Madison Square Gardenissa.

Vaikka Poirier voitti väliaikaisesti kultaa hänen matkansa kohti todellistavaltaistuinta on vain vaikeentunut. 33-vuotiaan veteraanin toisen tittelin metsästys loppui samalla tavalla ja nyt Islam Makhachevin ollessa mestari kukaan ei vaikuta hurraavan liian kovaa Poirierin ottelulle mestaruudesta. Onneksi “The Diamond” voitti potin pysäyttämällä Conor McGregorin kahdesti ja lisäksi hän on luonut nimeä yhtenä mielenkiintoisimpana ja taidokkaimpana kevyensarjan ottelijana.

Chandler puolestaan on ollut UFC:ssä vain neljän ottelun ajan ja hänellä on yhtä monta voittoa sekä häviötä. ”Iron” on kuin ilmetty klassinen ottelija, joka palaa mukaan kuvioihin kantaen kilpeä. Tärkeintä on muistaa, että Chandler on onnistunut tekemään kolme tyrmäystä ja hän on ehdokkaana vuoden ottelu -tittelin voittajaksi Octagonissa. Eli hänen uraansa kannattaa seurata. 

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Editor Picks