taustakuva

JudoShiai


JudoShiai Suomi


Tiesitkö että?

  • Sivuston takana olevan taustakuvan voi klikata omaan ikkunaansa hieman linkin "Etusivu" yläpuolelta. Kun viet hiiren sinne, siinä lukee todennäköisesti "Taustakuva". Avautuneesta ikkunasta voi palata takaisin painamalla esimerkiksi "ESC" näppäintä. Ja voihan sen avata tästäkin :)

  • JudoShiai ohjelmiston, jolla kaikki Suomen Judokilpailut pyöritetään, on kehittänyt Hannu Jokinen. Ensimmäiset kilpailut järjestelmällä pidettiin vuonna 2009. Sen ja vuoden 2010 aikana Erkki Jokikokko piti uudella JudoShiai järjestelmällä kymmeniä kilpailuja sekä testasi sitä ja antoi paljon kehitysehdotuksia. Samalla syntyi tämä www.judoshiai.fi sivusto, jota nytkin katselet - Se ainut ja oikea!

  • Kaikki Ruotsin, Norjan, Tanskan, Islannin, Viron ja Latvian judokilpailut pidetään JudoShiai ohjelmistolla.

  • www.judoshiai.fi sivustolla on jo usean vuoden ajan ollut yli 300.000 käyntiä/vuosi. Vuonna 2017 niitä oli noin 360 000 kappaletta pääsivustolla ja noin 40 000 tilastotietokannassa JudoShiai Inside.

  • JudoShiai ohjelmisto on "open source" eli sen voi ladata ilmaiseksi netistä. Sitä on ladattu yli 23.000 kertaa vuodesta 2009 alkaen. Latauksia on tehty kaikkiaan yli 150 maasta. Eniten latauksia on vuosien varrella tehty Ruotsista, Suomesta ja Yhdysvalloista.

  • Hannu Jokisella ei ole lainkaan omaa judotaustaa. Hän innostui judon kilpailutoimintaan liittyvästä ohjelmistokehityksestä, kun hänen tyttärensä Anniina Jokinen aloitti judon pikkutyttönä. Anniina on aikuisten Suomen Mestari 2010 luvulta. Lisäksi hänellä on viisi Suomen Mestaruutta junioreiden ikäluokista.

  • Erkki Jokikokko on mustaväinen judoka, joka on toiminut valmentajana viimeiset kahdeksan vuotta. Hänen valmennettavansa Henri Määttä sai ensimmäisen miesten Suomen Mestaruutensa Turussa 20.5.2017 painoluokassa M-66 kg. Nuorten Suomen Mestaruuksia Henrillä on seitsemän. Kaikkiaan Erkillä on ollut kymmenkunta valmennettavaa ja he ovat voittaneet yli kaksikymmentä eri väristä SM-mitalia eri ikäluokissa.

  • JudoShiai ohjelmiston kehittäminen ja www.judoshiai.fi sivuston ylläpito pyörivät täysin vapaaehtoisvoimin - Hannun ja Erkin harrastuksina. He maksavat itse kaikki kulut, joita ohjelmiston kehittämisestä ja nettisivuston ylläpitämisestä aiheutuu. Työtunteja jotka Hannu ja Erkki käyttävät JudoShiaihin vuosittain ei kannata edes yrittää laskea.

  • Näitä molempia projekteja voi tukea. Niille voi antaa lahjoituksia. Mitäpä jos antaisit molemmille projekteille vaikka 10€ vuodessa taikka vain €uron?. Se on pieni raha siitä, että molemmat palvelut ovat käytettävissäsi, voivat hyvin ja kehittyvät. Mieti!

Kiitos ajastasi. Lisätietoja ohjelmistosta löytyy täältä

www.judoshiai.fi sivustoa voit tukea klikkaamalla allaolevaa kuvaa
JudoShiai ohjelmistoprojektia voit tukea klikkaamalla allaolevaa kuvaa