taustakuva

JudoShiai


JudoShiai Suomi

Flanders Cup Belgia, Lommel 31.10-01.11.2015

Flanders Judo Cupista mitaleita Suomeen

Flanders Judo Cupista mitaleita Suomeen.

 

Flanders Judo Cup on Belgian Lommelissa järjestettävä judokilpailu, jossa suomalaiset ovat olleet edustettuna jo useita vuosia. Tänä vuonna matkaan lähti iso joukkue uudelta maalta (West-Team) sekä iskukykyinen joukkue Hämeenlinnasta. Myös Rovaniemen Koyamasta ja Chikarasta oli yksittäisiä kilpailijoita. Kilpailussa on sarjat alle 15-vuotiaille, alle 18-vuotiaille ja alle 21-vuotiaille pojille ja tytöille.

 

Kisa kerää reilut 800 ottelijaa ja se myytiin tänä vuonna loppuun jo syyskuussa. Ottelijoita kilpailuissa on noin 15 maasta. Kisan jälkeen järjestetään parin-kolmen päivän mittainen leiri.

Kilpailujärjestelmä on erittäin urheilullinen. Isot sarjat jaetaan ensin pooleihin. Poolit otellaan ensin ja sitten poolien parhaat laitetaan ranskalaiseen kaavioon. Näin taataan kaikille muutama ottelu ja parhaille tulee paljon otteluita. Erinomainen systeemi!

 

Tämän vuoden parhaista esityksistä vastasivat Hämeenlinnan Judoseuran Turpal Djoukaev P15-50kg ja Henri Hannula M21-90kg voittamalla sarjansa.

 

Kaksikkoa säestivät Vantaan Jukaran Artur Tvauri M21-73kg ja Chikaran Katri Raveala T15-63kg taistelemalla itsellensä hopeamitalit.

 

Kirkkonummen Judoseuran tyttökaksikko nappasi vielä kolme pronssimitalia ja Hontai Judon kaksikko kaksi. Kirkkonummen Emilia Kanerva voitti pronssit sarjoissa T18-57kg ja N21-57kg ja Frida Laxén teki saman tempun sarjassa T15-44kg. Siskokset Jenni ja Susanna Sundberg Hontaista voittivat myös pronssia. Jenni sarjassa T15-40kg ja Susanna sarjassa T15-48kg

 

Onnea voittajille! Tuloslistat ja kaaviot löytyvät http://vjf.be/content/VJF-Nieuws_Algemeen/draw-fjc-2015

 

                                           

                                            Turpal Djoukaev P15-50kg voittaja (kuva: Hämeenlinnan Judoseura)

 

                                           

                                            Kilpailun jälkeinen leiri alkamassa. (Kuva: West-Team)

 

 

 

 

 

 

 


Add by Google